Kinderen en volwassenen kunnen een instrument leren spelen door muziekles te volgen bij UNI Katwijk. Naast het beheersen van het instrument, ligt de nadruk op het plezier in muziekmaken en voorbereiding op spelen in een orkest. Leerlingen spelen daarom al zo snel mogelijk mee in het Leerlingen Orkest. 


Een goede opleiding door professionele

docenten vind je bij UNI Katwijk!


Nadat de muzikanten hun A-diploma hebben behaalt, stromen zij door naar het Klein Harmonie Orkest, met als uiteindelijke doel het Groot Harmonie Orkest. Ook de slagwerkers worden opgeleid om uiteindelijk in de orkesten mee te spelen. Bij ons kun je les krijgen op verschillende instrumenten: 

- Hout: saxofoon, klarinet, hobo, fagot, dwarsfluit

- Koper: trompet, hoorn, bariton, trombone, bas

- Slagwerk: snare, melodisch slagwerk, percussie

 

Op dit moment is er binnen de orkesten vooral behoefte aan klarinet, klein/groot koper en fagotleerlingen. 

Waarom muziekles bij UNI Katwijk?

 

Naast het maken van muziek, staat ook gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel. Niets is leuker dan samen muziek maken en hier met elkaar van genieten! Daarnaast organiseren wij ook leuke sociale activiteiten, waar je als lid van onze vereniging aan meedoet. 

Hoe kan ik mij inschrijven?

 

Je kunt jezelf of je zoon/dochter het hele jaar door inschrijven voor muziekles. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. 

Wat kost het?

 

Leerlingen betalen maandelijks lesgeld. Zodra zij gaan meespelen in één van de orkesten, komt daar een stukje contributie bij. Neem gerust contact met ons op voor de actuele tarieven. 


Wil jij ook een instrument leren spelen?

Geef je op voor een gratis proefles.